2008-03-28

Har ni sett nyheterna eller läst typ aftonbladet idag?

En pappa i småland som är dömd och just nu avtjänar straff för att under fem år från att hans dotter var 10 år ha utnyttjat henne sexuellt, har nu fått tillbaka vårdnaden över henne!!! Det är ju helt sjukt hur rättsystemet fungerar.

Dessutom finns det en fosterpappa som har sagt att han vill ha vårdnaden om henne, och det är även det hon vill...

Hur i hela världen kan det då komma ett beslut om att pappan ska ha tillbaka vårdnaden?!? Tänker socialen på barnens bästa?

Verkar ju onekligen inte så!

Stackars tjej! Inte nog med att pappan övergripit sig på henne under alla dessa år, nu gör även samhället det.

Vilket svek mot alla barn som far illa där ute!!

2008-03-14

Haha.. skulle skriva in datumet precis (i rubriken) och så skrev jag 2007-08-14 ^^ Snacka om fel :P



Ni som läser Sarahs blogg har säkert redan sett det här, men jag var tvungen att klistra in det här med...

Snacka om korkad tjej...

Växthuseffekten=farlig?
Jag fattar inte varför alla oroar sig för växthuseffekten. Jag menar, det är ju bara jobbigt att det är kallt på vintern. Tänk så mycket vi skulle tjäna på att slippa köpa vinterjackor, varma kläder, skor mm. Min canadian goose gick på säkert minst typ 4000 spänn eller nåt, jag menar lixom tänk vad jag kunde gjort för de pengarna! Dessutom kostar det massa att hindra utsläppen. Och för alla fattiga som inte har råd att åka på solsemester så kan solen komma till dem. Så bränn på med växthusgaser, alla skulle tjäna på det!
-ensam prinsessa     

Det värsta var dessutom att jag först trodde att det var Sarah själv som skrev det och inte någon på en annan blogg =) Förlåt Sarah, för att jag ens trodde att du skulle skriva något sådant =P