2008-08-30

Det är så roligt när diverse elbolag ringer till mig. Igår ringde Vattenfall och erbjöd mig "billig" el. När vi hade diskuterat Vattenfall och deras så kallade "miljöel"  i 6 och en halv minut skrattade han till lite och sa; "Nej men det verkar inte som jag kan övertyga dig om att slippa årsavgiften"...

Och jag som hade det så kul... hade kunnat diskutera med killen i säkert 6 minuter till.



En annan sak som är kul är att min mormor och morfar har varit gifta i 50 år.... Alltså fatta 50 år!!!
Det är mer än dubbelt så lång tid som jag har levt!! Vi firade i alla fall det med en middag i Eskilstuna. Det var gott. Här kommer några bilder:

Landet; storstugan, lillstugan och bastun

                                                                                       
Innan, när vi gör oss i ordning. Jag torkar håret, flickorna kollar TV och mamma försöker sig på en pose.


I bilen fick flickorna sitta i bagaget så att alla skulle få plats. Fanns bälten och allt ^^


På middagen var närmaste familjen, förutom Stefan och Tapsos Nina. Här kommer hela bordet ett varv runt.



Till sist: Kvällens huvudpersoner... den bästa mormor och morfar man kan ha

2008-08-19

En sommar, över 20 000 kr och två uppkörningar senare så har jag det!

YES!

Och även fast jag misslyckades med första uppkörningen den här gången så gör det ju inte så mycket... tre körkort på fyra uppkörningar är ju inte fy skam egentligen ; )

Nu kan jag dessutom lova att jag aldrig mer i hela mitt liv tänker ta några fler körkort. Nu får det vara bra =)

Men nu ska jag se Stefan Holm. Han missade precis på 2,34. Jag måste ju passa på att se OS när Tobbe inte är hemma.... blir så mycket klagomål annars ^^

2008-08-06

Jag har alltid sagt att jag gillar alla årstider lika mycket... att det är skönt med omväxling och att alla årstider har sin egen charm. Att när det väl är fint väder så är alla årstider jämbördiga.

Det har jag kommit på är lögn...

En riktigt fin höstdag är ju toppen... man kan gå ut på promenader i solen och det är hur mysigt som helst. Eller om det regnar så kan man utan dåligt samvete sitta inne och kolla på film.

Och finns det något bättre än när man på vintern är på väg till jobbet i mörkret och man hör hur snön knakar under fötterna... och man kan sova ut eftersom solen inte längre går upp kl 3 på morgonen och värmer upp lägenheten till en bastu.

Eller på våren... När mina absoluta favoritdagar på hela året kommer... när det luktar vår.

Men sen kommer sommaren... den årstiden de flesta lever hela året för. Det blir varmt... alldeles för varmt om ni frågar mig. Man får konstant huvudvärk, vaknar alldeles svettig eftersom solen gassat på i 5 timmar redan och allt är bara jobbigt. Jobbigt att gå hem från jobbet för det är så varmt, jobbigt att behöva vara på jobbet när man egentligen vill bada och jobbigt att ha ont i huvudet.

Missförstå mig rätt nu... sommaren har sin charm den med... men för mig får det gärna vara absolut max 25 grader och moln!