2009-03-28 Namnförslag

Massa bra namnförslag har kommit in =)

Får se om vi väljer något av dem eller något annat... så svårt att veta vilket som passar så här i förväg =)

Och Tobbe; det är väl underförstått att det är en tjej när jag skriver Sigges syster... Jag har i alla fall inte hört om någon syster som varit kille ; P


Gjorde högskoleprovet idag igen och det gick sämre än det har gjort förut... Jag skyller på att jag inte alls var motiverad =P
Det värsta är bara att Rickard vann över mig den här gången, och det kan man ju inte tillåta fler gånger... så i höst gör jag det bara om jag hunnit plugga en hel del innan ; )

2009-03-25 Sigges syster!

Sigge ska bli storebror =) Den 7 maj ska vi hämta den här lilla krabaten...



Förslag på namn någon?

2009-03-13 Fredag den 13:e

Vilken helg det kommer bli!

Ikväll ska jag göra något med Rickard. Hoppas det blir soft, för jag orkar verkligen inte med annat ikväll =P Ska försöka städa lite innan så att det är fint här. Laga god mat med mig själv, hehe... Blir nog asmysigt ;)

Och imorgon har jag fått gratisbiljetter till Melodifestivalens genrep =D Tack Linnéa för det! Det som är tråkigt med det är bara att jag missar hemgruppen den här veckan, och det känns riktigt skit faktiskt =( Men vi ska ha hemgrupp oftare nu, vilket gör att det inte känns lika hemskt som att missa det förut... och det här är ju lite once in a lifetime också.

Känns extra dumt att det är i fastan också, eftersom man ska försöka umgås ännu mer med Gud då, inte mindre. Men jag hoppas Han förstår. Och hemgruppen också så klart.

Efter det ska jag ut med mina gamla klasskompisar, snacka skit och umgås lite. Sen kommer Tobbe hem efter tre dagar i Berlin.

Sedan är det söndag och kyrka, och så ska vi träffa Linnéa som är i Södertälje över dagen =)

Nu är bara frågan hur man ska hinna med allt? :P


Så kan jag ju sluta med att berätta om tisdagskvällen. Jag var hemma själv då också och när jag skulle lägga mig upptäckte jag att dörren var olåst.

Jag låste så klart, men var även tvungen att gå runt och leta igenom lägenheten, så att ingen mördare hade kommit in.

När jag gick in i badrummet var duschdraperiet fördraget, så jag var tvungen att rycka det åt sidan snabbt (för att förekomma mördaren som var gömd där bakom).

Jag ryckte undan det... och hoppade två meter upp i luften av förskräckelse eftersom det var någon där...

våra nytvättade kläder som skulle torka!

På grund av dem var jag ju inte direkt lugnare efter att ha letat överallt.. usch och fy för att vara så rädd hela tiden!

2009-03-04 Söta syskon

Mina systrar har kommit på att de vill ha sing star, och efter fritids i fredags sprang de hem för att räkna sina pengar.

Andrea till Hanna: Jag har 129 kr... Det räcker garanterat!

Då hade vi dessutom berättat att de utöver själva spelet även behöver köpa ett playstation.