2009-07-29 När döden kommer på besök

En död i masskrock

En man avled efter en trafikolycka med flera motorcyklar och en personbil på länsväg 959 mellan Anneberg och Eksjö på onsdagsförmiddagen.

Det var vid halvelvatiden på onsdagen som en personbil, enligt uppgift till Eksjöpolisen, kom över i fel körfältet och kolliderade med ett sällskap med fyra motorcyklar på väg norrut.

En motorcykel började brinna och föraren avled på platsen av sina skador. Ytterligare två motorcyklister, en man och en kvinna, skadades allvarligt och fördes till sjukhus. Den fjärde motorcyklisten klarade sig utan fysiska skador.

– Även föraren av bilen, en kvinna i 60-årsåldern, chockades. Hennes fysiska skador är lindriga, säger Lennart Abony, inre befäl i Eksjö, till TT. Exakt vad som orsakade olyckan återstår att utreda.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article5580754.ab


Jag har aldrig tänkt på hur sjukt opersonliga dessa är... hur hemskt det är för de anhöriga att läsa en kort notis som de vet att ingen annan bryr sig om och som alla kommer ha glömt bort redan innan de bytt sida

Kommentarer
Postat av: Craxyknas

Samtidigt som vi alla skulle bli tokiga om vi började reagera, känna och gråta för vart enda dödsfall vi läser om...

Postat av: Jonna

Jo det är klart... men lite konstigt tycker jag ändå det är att man inte bryr sig alls... eller kanske det är så att man skjuter det ifrån sig för att som du säger inte bli helt galen över det

2009-08-05 @ 09:40:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback